Despre noi

Se spune ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, ce nu se spune este cât de diferită poate fi fotografia în funcție de experiența fotografului, pasiunea pentru a reda cel mai bun moment, cea mai bună expresie facială, trăire emoțională și de ce nu cea mai bună versiune a ta, fie că este vorba de o zi specială în viața ta, proiectul tău de business, sau te-ai gândit să te răsfeți cu o sesiune foto, ca o sesiune de spa.
Am ales fotografia, după o îndelungă experiență în lumea evenimentelor, din diferite perspective de organizare evenimente, video, etc, pentru plăcerea de a lucra cu oamenii, acumulând déjà o experiență de 12 ani de fotgrafie. Mă bucur din plin de o sesiune reușită, în care clienții își trăiesc emoțiile, se simt confortabil în pielea lor și transmit și în exterior cel mai bun sine, astfel încât să pot surprinde imaginea care vorbește cât o mie de cuvinte sau dincolo.
Tu alegi ce moment din viața ta vrei să îl oprești într-o fotografie, iar noi vom fi acolo și vom capta momentul. Sesiunile de fotografie sunt despre a te bucura, a dărui, a surprinde și a te lăsa surprins de frumosul din tine care se vede și în exterior atunci când ești autentic și confortabil cu tine.
Pentru a te vedea așa cum te văd alții, trebuie să faci o fotografie de pașaport, ca ei să te vadă cum te vezi tu, cum te simți tu în interiorul tău, armonia ta, atunci trebuie să te lași pe mâna unui profesionist și pentru asta vei găsi pe pagina noastră datele de care ai nevoie.